Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Csiba László

659

Csiba László


A Debreceni Egyetem Neurológiai Klinikájának tanszékvezető egyetemi tanára, 1999-től az MTA doktora. A stroke-kutatás nemzetközileg ismert szakembere. A Magyar Stroke Társaság elnöke, a Nemzetközi Stroke Társaság tagja, az Európai Neuroszonológiai Társaság vezetőségének és a Stroke folyóirat kiadói testületének tagja. Megszervezte az ország első neuroszonológiai laboratóriumát és a Magyar Neuroszonológiai Társaságot. 1992-1997 Széchenyi professzori ösztöndíjban részesült. 143 teljes terjedelmű közlemény, 20 könyvfejezet szerzője. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Neurológia

portré

Dr. Csiba László (interjúalany)

4:31

2007. március 5.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

659
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8815" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés