You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Alternatív energiák felhasználása

526

Alternatív energiák felhasználása


Az előadásban a megújuló energiák háztartási felhasználási lehetőségeit járjuk körül. Miután válaszokat keresünk a „Hogyan lehet takarékoskodni?”, „Hogyan lehet jobb hatásfokkal felhasználni az energiát?” és”Hogyan lehet olcsóbban beszerezni az energiát” kérdésekre, az egyes berendezéseket vesszük sorra. A hazai háztartásokban szerepet kaphat a biomassza kazán, a napkollektor, a napelem és földhő felhasználása, de a levegő-levegő hőszivattyú, a tüzelőanyag-cella, a kis víz- és szélturbina vagy a napkollektoros fűtés csak körültekintéssel ajánlható.

More Less


Mindentudás Egyeteme

Renewable energies

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

dr. Péter Kádár (lecturer)

31:11

18 May, 2011

Erika Bilicsi

19 August, 2014

526
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8964" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download