Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Erdei Anna

377

Erdei Anna


Az ELTE Immunológiai Tanszékén dolgozik, jelenleg tanszékvezető. Külföldi vendégkutató, ill. vendégprofesszor volt az Oxfordi Egyetemen (Anglia), a Bázeli Immunológiai Intézetben (Svájc), a Robert Koch Intézetben (Berlin, Németország), a Weizmann Intézetben (Rehovot, Izrael) és 2002-től állandó vendégprofesszor az Innsbrucki Egyetemen (Ausztria). Kutatási területe az immunválasz kialakulásának mechanizmusa, a természetes immunitás szerepe és az adaptív immunitással való kapcsolódása, az immunfolyamatok szabályozása. 1995 óta az MTA tagja, számos további testület tisztségviselője - pl. az ELTE TTK Biológiai Doktori Iskola vezetője, a European Federation of Immunological Societies főtitkára. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Egészség tudományok, Immunológia

portré

Dr. Erdei Anna (interjúalany)

3:13

2003. április 28.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 14.

377
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8748" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés