Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Pucsok József

317

Pucsok József


A Budapesti Orvostudományi Egyetemen 1960-ban szerzett általános orvosi oklevelet. 1960 és 1962 között az egyetem kórélettani intézetében dolgozott, majd az Országos Sportegészségügyi Intézetbe került, ahol jelenleg helyettes főigazgató főorvos, valamint tudományos igazgató és a tudományos kutatóosztály vezetője. Kandidátusi disszertációját 1974-ben védte meg, s 2001-ben az Akadémia doktora lett. Alelnöke a Magyar Sporttudományi Társaságnak, tagja az Akadémia I. Doktori Bizottságának és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Regionális Bizottságának, a Magyar Sportorvos Társaságnak, a Magyar Élettani Társaságnak, a Magyar Rehabilitációs Társaságnak, a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Nemzetközi Zsiradéktudományi Társaságnak. Szakmai munkásságát számos kitüntetéssel ismerték el. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Gyógyszerészeti tudományok

Dr. Pucsok József (előadó)

4:05

2004. október 4.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 14.

317
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8753" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés