Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Sótonyi Péter Tamás

591

Sótonyi Péter Tamás


1989-től az állatorvos-tudomány kandidátusa, a SZIE Állatorvostudományi Karának tanszékvezető egyetemi tanára. Az egyetem graduális és posztgraduális képzésében szerzett több mint 25 éves tapasztalata alapján nemzetközileg is elismert oktatóprogramok készítésével új alapokra helyezte az állatorvosi anatómia oktatását. Főbb kutatásait a neurobiológia, a fejlődéstan és a makroszkópos anatómia területén végzi. Régészeti állattannal kapcsolatban anatómiai vizsgálatokat végez háziállatok csontozatán. Fontos hazai és külföldi tudományos együttműködéseket alakított ki. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Állatorvos-tudomány, Agrártudomány

portré

Dr. Sótonyi Péter Tamás (interjúalany)

4:30

2005. április 4.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

591
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8771" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés