Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Csépe Valéria

382

Csépe Valéria


1976-ban szerzett pszichológus diplomát az ELTE-n. 1976 óta az MTA Pszichológiai Kutatóintézetének Pszichofiziológiai Osztályán dolgozik. Agykutatási és kísérleti pszichológiai módszerekkel kutatja a hallási észlelés, a nyelvhasználat és nyelvi fejlődés, valamint az olvasásfejlődés kérdéseit. 1990 és 1993 között Humboldt-ösztöndíjasként Münsterben dolgozott, hazatérve elektrofiziológiai laboratóriumot hozott létre. 2000-ben nemzetközileg is újdonságnak számító fejlődés-pszichofiziológiai kutatócsoportot alapított. 2005 szeptembere óta az ELTE PPK Kognitív Pszichológia Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára. Az MTA Pszichológiai Bizottság elnöke, az OTKA Társadalomtudományi Kollégium tagja. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Pszichológiai tudományok, Pszichológia

portré

Dr. Prof. Csépe Valéria (interjúalany)

4:13

2007. április 23.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

382
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8818" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés