Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Pápay József

205

Pápay József


1962-ben szerzett olajmérnöki diplomát a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen, azóta az olajiparban az OKGT és MOL-Nyrt-nél dolgozik. 5 évig külföldi egyetemen és mérnöki irodában illetve olajipari vállalatoknál tevékenykedett. 1969-70-ben Olaszországban Milánóban post-graduális képzésen vett részt. Jelenleg egyetemi tanár a Miskolci Egyetemen és a Mol-Nyrt tanácsadója. Szakterülete: olaj és földgáztelepek kitermelése, valamint föld alatti gáztárolás. Alapvető szerepe volt és van a hazai kőolaj- és földgáztelepek, valamint földalatti gáztárolók hatékony művelésében. 1968 óta oktat a Miskolci Egyetemen, 1991 óta egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Természettudományok, Földtudományok

portré

Dr. Pápay József (interjúalany)

3:21

2008. március 29.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

205
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8823" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés