Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Hartai Éva

271

Hartai Éva


A Miskolci Egyetem Ásványtani-Földtani Intézetének oktatója. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett geológusi diplomát. PhD fokozatát a Kassai Műszaki Egyetemen nyerte el. Kutatási területe a hazai és szlovákiai epitermális, alacsony hőmérsékleten képződött érctelepek vizsgálata. Számos hazai és nemzetközi projekt megvalósításában vett részt, többségükben projektvezetőként. A Magyarhoni Földtani Társulatban az Oktatási Szakosztály elnöke. Tagja a European Federation of Geologists tanácsának, valamint nem akadémikus képviselője a Magyar Tudományos Akadémia Földtudományok Osztályának. A változó Föld című könyve eddig két kiadásban jelent meg.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Földtudományok, Geológia

portré

Dr. Hartai Éva (előadó)

1:48

2011. február 1.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

271
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8831" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés