Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Termékstratégiák a marketingben

574

Termékstratégiák a marketingben


Az előadás a marketing eszközök közül a termékstratégia egyes elemeit mutatja be. Elsőként a termék fogalmának tisztázására kerül sor, majd a termék 3 szintjét elemzi a prezentáció, mindegyik szinthez példákat kapcsolva. A termék egyik kiemelt összetevője a minőség, amit a gyártó és a fogyasztó szempontjából is vizsgálat alá von az előadó, kiemelve azokat az eszközöket, amelyeket a fogyasztók által észlelt minőség javítására használhatnak fel a gyártók. A marketing-mix alkalmazások és az országimázs kérdése nagyobb hangsúllyal kerül bemutatásra az előadásban.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Marketing

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

Dr. Szakály Zoltán (előadó)

31:34

2011. május 18.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

574
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8932" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés