Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kié itt a tér? Részvétel a társadalmi tér alakításában

484

Kié itt a tér? Részvétel a társadalmi tér alakításában


Miről beszélünk, amikor (társadalmi) terekről van szó? Milyen változásokon ment keresztül a térérzékelésünk, ahogy a helyi, fizikai közösségektől a mediatizált közösségeken át a mai globálisan összekapcsolt világ közösségeiben élünk? Hogyan alakul át a tér jelentése, tartalma, kapcsolatai? Hogyan hat ez a helyzet a tér alakításában, értelmezésében részt vevő szakmák, tudományok szerepére, kérdéseire, tevékenységére? Milyen szerepe volt az építészetnek és a képzőművészetnek ebben, és hogyan tudják magukat most újradefiniálni?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Szociológia, Építészet, Városszociológia

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (előadó)
Polyák Levente (előadó)
Dr. Dúll Andrea (előadó)
Alföldi György (előadó)
Moravánszky Ákos (előadó)

5:16

2011. február 20.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

484
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9144" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés