You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Stressz és termékenység

278

Stressz és termékenység


Jelen és jövő adott egymásnak találkozót a Jövő Háza Teátrum színpadán egy órára december 18-án, a Mindentudás Egyeteme 150. előadásán. Az előadássorozatban hagyományosan nagy kutatói és oktatói múlttal rendelkező tudósok osztják meg a közönséggel szakterületük szépségeit és finomságait, ezen az estén azonban rendhagyó módon kutatói pályájuk legelején álló fiatalok léphettek a katedrára. A Mindentudás Egyeteme a középiskolások tehetséggondozásával foglalkozó Kutató Diákok Országos Szövetségével közösen prezentációs versenyt hirdetett, s itt tűnt fel korábban az a három előadó, akik a jubileumi előadáson bemutatták eredményeiket. Kovács Levente immár a kolozsvári Babeo-Bolyai Tudományegyetemen folytatja a középiskolában megkezdett genetikai kutatásokat. Előadása a a stresszfehérjék és a termékenység összefüggéseiről szól.

More Less


Mindentudás Egyeteme

Biological sciences, Human biology

tudósok előadásai

Levente Kovács (lecturer)

09:20

18 December, 2006

Erika Bilicsi

19 August, 2014

278
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8889" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download