You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Termékstratégiák a marketingben

596

Termékstratégiák a marketingben


Az előadás a marketing eszközök közül a termékstratégia egyes elemeit mutatja be. Elsőként a termék fogalmának tisztázására kerül sor, majd a termék 3 szintjét elemzi a prezentáció, mindegyik szinthez példákat kapcsolva. A termék egyik kiemelt összetevője a minőség, amit a gyártó és a fogyasztó szempontjából is vizsgálat alá von az előadó, kiemelve azokat az eszközöket, amelyeket a fogyasztók által észlelt minőség javítására használhatnak fel a gyártók. A marketing-mix alkalmazások és az országimázs kérdése nagyobb hangsúllyal kerül bemutatásra az előadásban.

More Less


Mindentudás Egyeteme

Marketing

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

Dr. Zoltán Szakály (lecturer)

31:34

18 May, 2011

Erika Bilicsi

19 August, 2014

596
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8932" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download