Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Beszélgetés a fenntartható energetika kérdéseiről

1008

Beszélgetés a fenntartható energetika kérdéseiről


Az energia mennyisége alapvetően meghatározza minden emberi tevékenység lehetőségét. Sajnos azonban csak akkor válunk hirtelen energiatudatossá, amikor fizetnünk kell az energiáért. A média sokat foglalkozik az energia témájával – energiahatékonyság, megújuló energia, ellátásbiztonság –, naponta hallhatjuk ezeket a kifejezéseket. De mik a hazai energetika tervei és prognózisai ? A szél, a nap, a víz vagy a biomassza lesz a jövő csodaszere? Mennyire függ Magyarország energiaellátása a világban uralkodó gazdasági és politikai folyamatoktól?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Természetierőforrás-gazdálkodás, Energiagazdálkodás, Energiapolitika

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Aszódi Attila (szereplő)
R. Várkonyi Ágnes (résztvevő)
Lontay Zoltán (résztvevő)
Dr. PhD. Szarka László (résztvevő)
Dr. Prof. Szlávik János (résztvevő)

48:13

2011. május 22.

Marianna Nagy

2013. augusztus 8.

1008
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/6751" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés