Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Élet a megszületés előtt- a magzat mint páciens

1096

Élet a megszületés előtt- a magzat mint páciens


Az előadás a korszerű szülészet-nőgyógyászattal foglalkozik, ezen belül a magzati orvostudomány feladatát és lehetőségeit ismerteti. Az egészséges újszülött születése a legnagyobb öröm, ami egy házaspárt érhet, ez az öröm azonban nem mindenkinek adatik meg. A szülész-nőgyógyászok feladata, hogy mind az anya, mind a méhen belüli magzat egészségét a lehető legnagyobb mértékben megóvják. A korszerű orvostudomány számtalan eszközt ad a szülészorvosok kezébe ahhoz, hogy a méhen belüli magzat egészségi állapotát figyelni tudjuk, és szükség esetén beavatkozzunk.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Humán orvostudomány, Nőgyógyászat, Szülészet

tudósok előadásai

Dr. Papp Zoltán (előadó)

49:58

2003. április 7.

Marianna Nagy

2014. május 7.

1096
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8199" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés