Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Egészségtudat és tudatos egészség

5843

Egészségtudat és tudatos egészség


Az egészség nem csupán a betegség hiánya, hanem testi, lelki egyensúly a külső és belső környezettel, ami az ember testi-szellemi és társadalmi jólétét jelenti. Ennek az állapotnak a fenntartása csak aktív egészségtudatos magatartással lehetséges, amiért a romló környezeti feltételek miatt egyre többet kell tenni. Meggyőződésem, hogy nekünk, magyaroknak sem kellene 10 évvel korábban meghalnunk, ha az egészséget valóban értékként kezelnénk, törődnénk magunkkal és egymással, és fejlesztenénk ismereteinket az egészség megőrzésének területén.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Pszichoszomatika, Népegészségügy, Környezet-egészségügy, Higiénia, Közegészségügy

tudósok előadásai

Dr. Tompa Anna (előadó)

48:11

2003. szeptember 22.

Marianna Nagy

2014. május 7.

5843
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8216" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés