Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Hogyan lehet egyszerre játékos és tudományos a fizika?

2400

Hogyan lehet egyszerre játékos és tudományos a fizika?


A fizika szemléletes bemutatása kezdettől fogva sikeres programja volt a Mindentudás Egyetemének. A kísérletek igazi élményt adnak és egyben komoly ismeretátadásra teremtenek lehetőséget. Különleges előadásunk érdekes kísérleteken keresztül demonstrálja a fizika legfontosabb törvényeit, amihez kivételes helyszínt is választottunk: az első magyar interaktív tudományos játszóházat, a Csodák Palotáját a Jövő Házában. A rendezvény egyben főhajtás a televíziós ismeretterjesztés legendás alakja, Öveges Tanár Úr előtt is.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Természettudományok, Fizika, Természettudományi oktatás

Dr. Fábri György (műsorvezető)
Dr. Prof. Szabó Gábor (előadó)
Dr. Nagy Anett (előadó)
Härtlein Károly (előadó)
Piláth Károly (előadó)

1:17:24

2006. március 13.

Marianna Nagy

2014. május 14.

2400

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8328" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés