Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Munkahelyi hálózatok

303

Munkahelyi hálózatok


Egy nagyobb munkahely alkalmazottainak kapcsolatrendszere nagyon bonyolult, a csoportok, osztályok, főosztályok, stb. miatt egymásba ágyazott és átfedő hálózat. Mindenkinek van egy saját, több közösségből álló kapcsolatrendszere, amelyek a sok közös ismerősön keresztül egymásba gabalyodnak. Az előadás az ilyen hálózatok kibogozásában hasznos módszerekről és alkalmazásaikról fog szólni, különös tekintettel a nagyvállalatok esetére. E módszerekkel több fontos kérdésre kereshetünk választ: Hasonló-e a cégen belüli formális és informális hálózat? Melyek a kulcsfontosságú csoportok?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Természettudományok

tudósok előadásai

Dr. Tamás Vicsek (előadó)

50:51

2008. február 2.

Marianna Nagy

2014. június 21.

303
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8610" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés