Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kósa Éva

278

Kósa Éva


1947-ben született Szombathelyen. Klinikus pszichológusi diplomát, majd pedagógiai szakpszichológusi diplomát szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 1974-től az ELTE tanára, ahol jelenleg is docens, és a Könyvtár és Informatikai Központ vezetője. Oktat a PPKE-n is, ahol szerepe volt a pszichológusképzés beindításában. Oktatói és kutatói tevékenysége során kezdettől fogva a fejlődés pszichológiai kérdéseivel, ezen belül elsősorban a fejlődést meghatározó társas-társadalmi tényezőkkel foglalkozott. Az Oktatási Minisztérium Médiabizottságának elnökeként jelentős erőfeszítéseket tett a médiumok működésével, természetével kapcsolatos ismeretek oktatása és széleskörű elterjesztése érdekében. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Pszichológiai tudományok

portré

PhD. Kósa Éva (interjúalany)

3:46

2004. november 8.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 14.

278
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8757" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés