Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Schaff Zsuzsa

494

Schaff Zsuzsa


Az orvostudományok doktora, az MTA tanácskozási jogú tagja, a Semmelweis Egyetem II. sz. Patológiai Intézetének igazgatója. Öt éven át volt az Országos Patológiai Intézet igazgatója. Számos külföldi tanulmányúton vett részt Párizsban, majd az Egyesült Államokban. Fő érdeklődési területe a vírus-sejt kölcsönhatás, ezen belül kiemelten a májgyulladást okozó vírusok, így a Hepatitisz-B és Hepatitisz-C vírus, és különösen ezek májrákot okozó hatása. Ezen a területen hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedő munkát végzett. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány

portré

Dr. Schaff Zsuzsa (interjúalany)

4:43

2005. november 14.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

494
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8786" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés