Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Balázs Ervin

383

Balázs Ervin


1972-ben diplomázott a Kertészeti Egyetemen, 2001 óta a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, az MTA martonvásári Mezőgazdasági Kutatóintézetének kutatóprofesszora. A növényi vírusok genomszerveződésével, a vírusgének funkcióinak vizsgálatával és növényi génsebészettel foglalkozik. Több éven keresztül dolgozott az Amerikai Egyesült Államokban, Franciaországban és Svájcban. A géntechnológia szabályozásának nemzetközileg ismert szakértőjeként részt vett a UNEP szabályzatának megfogalmazásában és a Cartagena-protokoll szövegezésében. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Agrártudomány, Kertészet

portré

Dr. Balázs Ervin (interjúalany)

5:49

2006. április 3.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

383
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8796" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés