Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Faragó Sándor

241

Faragó Sándor


1953-ban született, 1977-ben szerzett diplomát Sopronban az Erdészeti és Faipari Egyetem erdőmérnöki szakán. 1993 óta kandidátus, 1998-ban habilitált. A Nyugat-magyarországi Egyetem professzora, a Vadgazdálkodási Intézet igazgatója, immár második ciklusban az Egyetem rektora. A szabadterületi fenntartható vadgazdálkodás, az élőhely-gazdálkodás, valamint a vadgazdálkodás és a természetvédelem kapcsolatának szaktekintélye. Szakmai folyóiratok főszerkesztője és szerkesztőségi tagja. 350 közleménye jelent meg, köztük a vadgazdálkodás és vadvédelem szempontjából mértékadó könyvek, könyvrészletek, egyetemi tankönyvek és jegyzetek. 

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Természettudományok, Környezettudomány

portré

Dr. Prof. Faragó Sándor (interjúalany)

5:32

2006. november 20.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

241
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8809" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés