Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kéri Szabolcs

577

Kéri Szabolcs


 A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Élettani Intézetében egyetemi tanár, az Országos Pszichiátriai Központ tudományos referense. 1996 óta foglalkozik a mentális zavarok kezelésével és kutatásával. Érdeklődésének középpontjában a biológiai és a pszichológia tényezők kölcsönhatása áll, különös tekintettel az érzékeléssel és a tanulással kapcsolatos folyamatokra. 2006-ban habilitált, 2007-ben nyerte el az MTA doktora címet. Tudományos munkássága során több mint 150 közleménye jelent meg. Az Academia Europaea tagja.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány

portré

Dr. Kéri Szabolcs (interjúalany)

2:07

2011. január 22.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

577
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8826" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés