Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

A tej és a tejtermékek

552

A tej és a tejtermékek


Jelen és jövő adott egymásnak találkozót a Jövő Háza Teátrum színpadán egy órára december 18-án, a Mindentudás Egyeteme 150. előadásán. Az előadássorozatban hagyományosan nagy kutatói és oktatói múlttal rendelkező tudósok osztják meg a közönséggel szakterületük szépségeit és finomságait, ezen az estén azonban rendhagyó módon kutatói pályájuk legelején álló fiatalok léphettek a katedrára. A Mindentudás Egyeteme a középiskolások tehetséggondozásával foglalkozó Kutató Diákok Országos Szövetségével közösen prezentációs versenyt hirdetett, s itt tűnt fel korábban az a három előadó, akik a jubileumi előadáson bemutatták eredményeiket. A 15 éves Herpai Vivien házi kísérleteket és tudományos elemzést kombináló prezentációja a tej és a tejtermékek rejtelmeibe avat be.

több kevesebb


Természettudományok, Biológiai tudomány, Biológia

tudósok előadásai

Herpai Vivien (előadó)

18:09

2006. december 18.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

552
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8888" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés