Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Gerontológia - az öregedés lassításának lehetőségei

1043

Gerontológia - az öregedés lassításának lehetőségei


Magyarország legsúlyosabb hosszú távú problémája a társadalom elöregedése. Ha nem tudjuk ezt a gondot megoldani a mostani akut gazdasági gondjaink eltörpülnek ennek következményei mellett. A gerontológia (öregedéstudomány) eredményei hozzásegíthetnek bennünket ahhoz, hogy hosszabban és egészségesebben élhessünk, ezáltal tovább dolgozhatunk és egészséges, sikeres öregkort érhetünk meg. Így a gerontológia oktatása, eredményeinek közzététele mind az egyén, mind pedig a társadalom érdeke. Az előadás ebből ad egy kis ízelítőt.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Gerontológia

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

Dr. Semsei imre (előadó)

38:01

2011. május 18.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

1043
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8950" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés