Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Területi menedzsment

228

Területi menedzsment


Az irányításnak több szintje létezik, s napjainkban ezek közül egyre jelentősebb a területek (régiók, megyék, kistérségek) és a települések fejlesztését, megújítását szervező, irányító szakemberek, s azok szervezetei. Az esetükben más technikásakat kell alkalmazni az elképzelések megvalósítására, mint a klasszikus vállalati vezetőknek. Különféle szereplőket, akiknek más és más az érdekük kell megmozgatniuk a fejlesztések érdekében, ezekhez új technikákat célszerű alkalmazni. A területi menedzsment sajátosságait és feladatait mutatja be az előadás sok példával, gyakorlati alkalmazásokkal.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Földrajz, Regionális földrajz

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

Dr. Prof. Rechnitzer János (előadó)

30:46

2011. május 18.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

228
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8951" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés