Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Verseny az egész világgal? – Gazdasági versenyképesség és társadalmi jólét

212

Verseny az egész világgal? – Gazdasági versenyképesség és társadalmi jólét


A verseny emberi létünk fontos eleme. Arra vagyunk kíváncsiak, mit ér a teljesítményünk a másokéhoz képest. A gazdasági versenyképesség ennél összetettebb fogalom, de a végeredmény hasonló. A kutatások és statisztikák eredményeként azt tudhatjuk meg, mennyire versenyképes országunk gazdasága más országokéval összevetve. Tudnunk kellene tehát, melyek azok a tényezők, amelyek belülről, és melyek azok, amelyek kívülről határozzák meg országunk gazdasági versenyképességét. Milyen képet festenek a nemzetközi versenyképességi kutatók Magyarországról?

több kevesebb


Közgazdaságtan, Fejlesztési közgazdaságtan, Nemzetközi közgazdaságtan

tudósok előadásai

Chikán Attila (előadó)

3:48

2011. március 4.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

212
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9129" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés