Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Energiaellátásunk biztonsága, környezetünk védelme. Lehetőségek és kihívások az energetikában

415

Energiaellátásunk biztonsága, környezetünk védelme. Lehetőségek és kihívások az energetikában


Az előrejelzések szerint egyre gyakrabban fogunk mind társadalmi, mind egyéni szinten az energiával foglalkozni. Nemzetgazdasági szinten évről évre változik, milyen energiahordozókból állítják össze az ország energiallátásához szükséges energiamixet. Milyen változásokat hoznak ebben a nemzetközi trendek, az EU elvárásai? Hogyan hat nagy teljesítményű erőműveink elöregedése? A szél, a víz vagy a biomassza lesz a jövő csodaszere? Változik-e az atomenergia szerepe? Milyen tervek és prognózisok vannak a hazai energetikában? Ezekre a kérdésekre keres választ a kerekasztal beszélgetés.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Környezetvédelem, Energiagazdálkodás

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Aszódi Attila (előadó)
Dr. PhD. Szarka László (előadó)
Dr. Prof. Szlávik János (előadó)

4:45

2011. február 20.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

415
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9143" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés