Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Beszélgetés az öregedésről, időskorról

604

Beszélgetés az öregedésről, időskorról


Az öregedés időszaka mindenképp eljön az ember életében. Min múlik az, hogy mely életkortól számítjuk az időskor kezdetét és miként változik ez a várható életkor függvényében? Vajon a testi és lelki működés leromlása kötelező velejárója-e ennek az időszaknak? Mit tehet a család, s mit tehetnek a szakemberek annak érdekében, hogy az öregedés időszaka kiteljesedést, s ne kiüresedést hozzon? Pszichiáter, öregedéskutató, szakpszichológus, kultúrantropológus és civil aktivista beszélget e roppant komplex társadalmi problémáról.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Antropológia, Kulturális antropológia, Gerontológia, Pszichológiai tudományok

kerekasztal-beszélgetés

Dr. Rajna Péter (előadó)
Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Perczel Forintos Dóra (előadó)

3:57

2011. február 27.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

604
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9146" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés