Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

A levegőkörnyezet változásai – éghajlatváltozás?

588

A levegőkörnyezet változásai – éghajlatváltozás?


A levegőszennyezettség kifejezés egyre gyakrabban jelenik meg a hírekben, egyre többet foglalkozik vele a média, és egyre több tudományterület képviselői végeznek olyan kutatásokat, amelyek a légkör változásihoz kapcsolódnak. A kerekasztal beszélgetés résztvevői többek között a meteorológia, a levegőkémia, a geofizika, az egészségügy és a környezetvédelem szempontjait, kutatási eredményeit ismertetik az adásban.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Környezet-egészségügy, Környezettudomány, Geofizikai tudományok, Geofizika, Meteorológia, Éghajlattan, Környezetvédelem, Klímaváltozás, Légköri kémia (Klímaváltozás), Levegőszennyezés (Klímaváltozás)

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Bozó László (előadó)
Wesztergom Viktor (előadó)
Dr. Páldy Anna (előadó)
Dr. Náray-Szabó Gábor (előadó)

4:36

2011. március 6.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

588
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9147" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés