You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Építészeti jelek Budapesten

338

Építészeti jelek Budapesten


Az építészek elképzelései, az építészetkritikusok véleménye gyakran generál a társadalom szélesebb rétegeit átfogó vitákat, hiszen az építészet nem megkerülhető, nap mint nap elsődleges jelenségként, "jel"-ként van jelen életünkben. Mi determinálja az épület jellé alakulását? Az épület környéke, építészeti kialakítása, vagy a hozzáfűződő városi legendák? Hogyan alakul ez a folyamat egy olyan konzervatív városban, mint Budapest, amelynek építészetét még mindig eklektikus magja határozza meg, és amely a posztmodern időszakában nem tudott jelentős posztmodern építészetet létrehozni?

More Less


Mindentudás Egyeteme

Town planning, Urban policy, Architecture, Urban design, Urban development, Urban sociology

klubrendezvények

Dr. András Rényi (moderator)
György Skardelli (participant)
József Finta (participant)
Judit Z. Halmágyi (participant)
András Balázs Sütő (participant)
Bálint Nagy (participant)

1:00:33

9 February, 2004

Erika Bilicsi

15 August, 2014

338
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8874" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download