Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Építészeti jelek Budapesten

368

Építészeti jelek Budapesten


Az építészek elképzelései, az építészetkritikusok véleménye gyakran generál a társadalom szélesebb rétegeit átfogó vitákat, hiszen az építészet nem megkerülhető, nap mint nap elsődleges jelenségként, "jel"-ként van jelen életünkben. Mi determinálja az épület jellé alakulását? Az épület környéke, építészeti kialakítása, vagy a hozzáfűződő városi legendák? Hogyan alakul ez a folyamat egy olyan konzervatív városban, mint Budapest, amelynek építészetét még mindig eklektikus magja határozza meg, és amely a posztmodern időszakában nem tudott jelentős posztmodern építészetet létrehozni?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Városrendezés, Városrendezés-politika, Építészet, Várostervezés, Városfejlesztés, Városszociológia

klubrendezvények

Dr. Rényi András (moderátor)
Skardelli György (résztvevő)
Finta József (résztvevő)
Z. Halmágyi Judit (résztvevő)
Sütő András Balázs (résztvevő)
Nagy Bálint (résztvevő)

1:00:33

2004. február 9.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

368
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8874" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés