You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Popcorn vagy polisztirol?

171

Popcorn vagy polisztirol?


A „Popcorn vagy polisztirol – az életciklus-elemzés elméletétől a gyakorlatig” című előadás bemutatja az LCA lényegét, elméleti hátterét, módszertanát és kitér a legújabb alkalmazási lehetőségekre. Az életciklus-elemzés, életciklus hatásértékelés a termék vagy termelési folyamat bölcsőtől a sírig vagy még inkább bölcsőtől a bölcsőig tartó folyamatát multidiszciplináris megközelítésben kezeli. Az LCA ma már egyre inkább részévé válik a stratégiai döntési folyamatoknak, elősegíti a természeti erőforrások fenntartható hasznosítását és a környezetbarát termelési rendszerek kifejlesztését.

More Less


Mindentudás Egyeteme

Economics

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

dr. dr. Szita Klára Tóthné (lecturer)

33:05

6 April, 2011

Erika Bilicsi

19 August, 2014

171
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8908" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download