Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Popcorn vagy polisztirol?

213

Popcorn vagy polisztirol?


A „Popcorn vagy polisztirol – az életciklus-elemzés elméletétől a gyakorlatig” című előadás bemutatja az LCA lényegét, elméleti hátterét, módszertanát és kitér a legújabb alkalmazási lehetőségekre. Az életciklus-elemzés, életciklus hatásértékelés a termék vagy termelési folyamat bölcsőtől a sírig vagy még inkább bölcsőtől a bölcsőig tartó folyamatát multidiszciplináris megközelítésben kezeli. Az LCA ma már egyre inkább részévé válik a stratégiai döntési folyamatoknak, elősegíti a természeti erőforrások fenntartható hasznosítását és a környezetbarát termelési rendszerek kifejlesztését.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Közgazdaságtan

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

dr. Tóthné dr. Szita Klára (előadó)

33:05

2011. április 6.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

213
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8908" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés