You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős

533

Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős


Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős. Az előadás a gyermekek egymás közötti erőszakos viselkedésének egy sajátos formájával, az ún. iskolai zaklatással foglalkozik. Ennek az ártalmatlannak tűnő jelenségnek a rövid- és hosszú távú következményei egyaránt rendkívül rombolóak, nemcsak az áldozatra, hanem a közösségre, sőt, a zaklatóra nézve is. Az előadás a zaklatást, mint a csoport hibás működését, a csoporton belüli státusz-küzdelem egy negatív formáját  mutatja be, azzal a szándékkal, hogy eloszlasson néhány, a jelenséggel  kapcsolatos népszerű tévhitet.

More Less


Mindentudás Egyeteme

Educational sciences, Psychological sciences

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

PhD. Mariann Buda (lecturer)

22:58

18 May, 2011

Erika Bilicsi

19 August, 2014

533
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/8937" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download