Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős

546

Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős


Iskolai zaklatás - az ismeretlen ismerős. Az előadás a gyermekek egymás közötti erőszakos viselkedésének egy sajátos formájával, az ún. iskolai zaklatással foglalkozik. Ennek az ártalmatlannak tűnő jelenségnek a rövid- és hosszú távú következményei egyaránt rendkívül rombolóak, nemcsak az áldozatra, hanem a közösségre, sőt, a zaklatóra nézve is. Az előadás a zaklatást, mint a csoport hibás működését, a csoporton belüli státusz-küzdelem egy negatív formáját  mutatja be, azzal a szándékkal, hogy eloszlasson néhány, a jelenséggel  kapcsolatos népszerű tévhitet.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Neveléstudomány, Pszichológiai tudományok

Mindentudás Egyeteme Nyílt Archívum

PhD. Buda Mariann (előadó)

22:58

2011. május 18.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

546
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/8937" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés