You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei

1467

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei


Orvosok és laikusok fantáziáját egyaránt izgatja az őssejtekben rejlő lehetőség, a szövetek, szervek megújítása, helyreállítása, a betegségek gyógyításának új távlatai. Hogyan végzik a kísérleteket az őssejtekkel a biológusok, és hogyan kezdik alkalmazni őket a klinikusok a gyakorlatban? Milyen eredményeket lehet már ma is felmutatni, és mik lehetnek a közeljövő nagy lépései? Hogyan különböztetheti meg a laikus a hiteles kezelési módszereket a kuruzslástól, ahol csak a kétségbeesett beteg emberek pénzét akarják megszerezni? Érdemes-e elrakatni a köldökzsinórvér-őssejteket? Miért nincs közösségi őssejtbank Magyarországon, és miért lenne rá nagy szükség?

More Less


Mindentudás Egyeteme

Medical sciences, Genomics

kerekasztal-beszélgetés

Balázs Lévai (presenter)
Dr. Prof. Balázs Sarkadi (lecturer)
Dr. András Dinnyés (lecturer)
PhD. Emília Madarász (lecturer)
Dr. Dorottya Mogyorósi (lecturer)
Dr. Tamás Masszi (lecturer)

5:41

13 March, 2011

Erika Bilicsi

19 August, 2014

1467
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/en/embed/9149" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download