Ön jelenleg a(z) Mindentudás Egyeteme Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei

1438

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei


Orvosok és laikusok fantáziáját egyaránt izgatja az őssejtekben rejlő lehetőség, a szövetek, szervek megújítása, helyreállítása, a betegségek gyógyításának új távlatai. Hogyan végzik a kísérleteket az őssejtekkel a biológusok, és hogyan kezdik alkalmazni őket a klinikusok a gyakorlatban? Milyen eredményeket lehet már ma is felmutatni, és mik lehetnek a közeljövő nagy lépései? Hogyan különböztetheti meg a laikus a hiteles kezelési módszereket a kuruzslástól, ahol csak a kétségbeesett beteg emberek pénzét akarják megszerezni? Érdemes-e elrakatni a köldökzsinórvér-őssejteket? Miért nincs közösségi őssejtbank Magyarországon, és miért lenne rá nagy szükség?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Genomika

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Prof. Sarkadi Balázs (előadó)
Dr. Dinnyés András (előadó)
PhD. Madarász Emília (előadó)
Dr. Mogyorósi Dorottya (előadó)
Dr. Masszi Tamás (előadó)

5:41

2011. március 13.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

1438
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.videotorium.hu/hu/embed/9149" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés